T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / MURATPAŞA - Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Be Friendly To Nature, Save The World For Future

PROJE ADI:BE FRIENDLY TO NATURE,SAVE THE WORLD FOR FUTURE

PROJE YÜRÜTÜCÜ ÖĞRETMEN:GÜLSÜM URLU

PROJE YÜRÜTÜCÜ ÖĞRENCİLER:ERTAN ACAR,AHMET UĞUR ALTINTAŞ,ENES GÜNGÖRMEZ,SAFA GÖÇ,HALİLCAN BAŞTÜRK

PROJE PLATFORMU:AVRUPA BİRLİĞİ PROJE

PROJENİN AMACI: "Sıfır Atık"; israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim felsefesi olarak tanımlanan bir hedeftir. Çevre ve Şehircilik bakanlığımız ve değerli büyüklerimiz tarafından yürütülen bu proje, ve tüm kamu kuruluşlarınında katılımı ile gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ile yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor.

Bu hedefleri eğitim ile   gençlere aşılayarak; bu örnekliğimizi dünyaya sunmak adına  bu projeyi planladık ;"Çevre sorunlarına duyarlılığı ;  öğrencilerimize, okulumuza, ve bunlarla sahip olduğumuz sosyal çevreye, kısaca bireyden topluma  yaymak istedik.  Avrupada okullarında uygulanan farklı iklim değişikliği politikalarından haberdar olmak , kendi örnek uygulamalarımızı da onlarla  paylaşmak amacıyla farklı ülkelerden ortaklılar kurduk.

Projenin kurucusu olarak e-Twinning platformunda başlayan projemizi 5 farklı ülke ile Avrupa birliği projesine dönüştürdük.


Tanıtım fragmanı: https://youtu.be/Q7k5-fpyMUs 

E book: https://www.storyjumper.com/book/read/78453215/5e3dba9d97c46

27-06-202027-06-202027-06-2020


Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.06.2020 - Güncelleme: 14.05.2024 10:45 - Görüntülenme: 632
  Beğen | 0  kişi beğendi