OKU-YORUM

DOGM Müdürlüğü tarafından planlanan ve İmam-Hatip okullarında uygulanmaya başlayan Oku-Yorum etkinliğine ilimiz içerisinde katılım gösteren okullar arasında yerimizi aldık. İlk gününden itibaren büyük heyecan uyandıran ve öğrencilerimizin yoğun katılım sağladığı faaliyetimize 15 Şubat tarihinde başladık. Her sınıf seviyesinde ilk kitapların okunması, değerlendirme toplantılarının yapılması ve ilk ürünlerin ortaya çıkmasından sonra 15 Mart itibariyle ikinci kitaplarımıza başlamış bulunuyoruz.

Bir öğretmen on dokuz öğrenci takımı olmak üzere toplamda 20 takımla katıldığımız faaliyette, öğrencilerimizin geri dönütleri,  milli kültür ve benliğimizi tanımakta ve kazanmakta faaliyetin güzel meyveler vereceği yönünde beklentilerimizi yükseltmiştir.

18-03-202118-03-2021

Yayın: 18.03.2021 - Güncelleme: 14.05.2024 10:46 - Görüntülenme: 653